снимка pixabayКорейската народнодемократична република (КНДР) е разработила миниатюрни ядрени оръжия, предаде

...
снимка pixabayКорейската народнодемократична република (КНДР) е разработила миниатюрни ядрени оръжия, предаде
Коментари Харесай

КНДР е разработила миниатюрни ядрени оръжия

снимка pixabay

Корейската народнодемократична република (КНДР) е създала дребни нуклеарни оръжия, съобщи Скайнюз, представен от вести.бг.

Според конфиденциален отчет на Организация на обединените нации Пхенян е създал няколко устройства, които са могли да бъдат инсталирани в бойни глави на балистични ракети. В документа се е посочвало още, че азиатската комунистическа страна е продължавала разработките на оръжия за всеобщо поразяване, най-много атомно. В документа се посочвало, че страната не е спряла нито проектирането, нито производството на балистични ракети.

" Въпреки че страната не е извършавала нуклеарни опити в продължение на три години, не би трябвало да се изключва вероятността КНДР да извърши сходен тест в границите на идните три месеца ", са предположили създателите на отчета.

В документа се е допълвало, че режимът в Пхенян е постигнал триумф в заобикалянето на икономическите наказания, наложени поради ракетната и нуклеарните му стратегии. " КНДР изнася големи количества въглища, употребявайки морски пътища ", е пишело още в отчета.

" Освен това заради хакерски офанзиви против банки и платформи за търговия с криптовалути режимът в Пхенян през 2019 година е получил 2 милиарда щатски $ в приходната част на държавния бюджет ", се е посочвало в документа на Организация на обединените нации.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР